Bereken het voor uw bedrijf!

Benieuwd naar welke bandbreedte wij aan u kunnen leveren voor welk tarief? Bekijk wat wij kunnen leveren op uw adres.

 • glasvezel Trimaxx
  Glazvezel

  Betrouwbare verbindingen met een hoge capaciteit. Ideaal voor MKB+.

 • VDSL

  Internetverbindingen over het kopernetwerk. Dit is het meest voorkomende type internetverbinding in Nederland.

 • 4G

  Kortlopende mobiele internetverbindingen via het 4G (telefoonmasten) netwerk. Bandbreedte is afhankelijk van locatie van telefoonmast en drukte op netwerk.

Stabiel en snel internet voor uw bedrijf?

Wij kunnen u verschillende zakelijke internetverbindingen in omgeving Venlo leveren:

 • Zakelijke VDSL; internetverbindingen over het kopernetwerk. Dit is het meest voorkomende type internetverbinding in Nederland.
 • Zakelijk Glasvezel; betrouwbare verbindingen met een hoge capaciteit. Ideaal voor MKB+.
 • Zakelijk 4G internet; kortlopende mobiele internetverbindingen via het 4G (telefoonmasten) netwerk. Bandbreedte is afhankelijk van locatie van telefoonmast en drukte op netwerk. Gemiddelde bandbreedte: 20 Mbps download en 10 Mbps upload.

Met de zakelijke internet van Trimaxx bent u als ondernemer bij het juiste adres. We zullen u altijd oprechte diensten en eerlijke prijzen leveren. Ideaal voor MKB+ in omgeving Noord-Limburg.

Heeft u als beginnende ondernemer, meer aan een zakelijke mobiel abonnement? Trimaxx staat voor u klaar! Bekijk welke zakelijke abonnementen wij uw onderneming kunnen bieden. Wij vinden dat het belangrijk is dat u niet vast zit aan zakelijke mobiele jaarabonnementen en geloven in flexibiliteit! Daarom kunt u bij Trimaxx maandelijks uw abonnement aanpassen naar de krimp of groei van uw bedrijf.