3CX oplevering voor Hoveniersbedrijf De Middelpas

Trimaxx heeft een nieuwe 3CX centrale opgeleverd bij hoveniersbedrijf De Middelpas.

Mirella, werkzaam bij De Middelpas, nam contact op met Trimaxx met de vraag of medewerkers op externe locatie bereikbaar kunnen zijn met het vaste nummer van De Middelpas.

Het probleem

Medewerkers belde met hun mobiel nummer naar klanten of leveranciers. Zodoende werden zij op hun mobiel nummer teruggebeld. De medewerkers bestaan vooral uit hoveniers. Daardoor zijn zij vaak druk aan het werk en niet in de gelegenheid om het telefoongesprek te beantwoorden.

De oplossing

Trimaxx kwam met de oplossing om 3CX te implementeren. Met deze oplossing is bellen via een applicatie op de mobiele telefoon mogelijk. Zodoende kunnen medewerkers naar klanten of leverancier bellen vanuit het vaste nummer van het bedrijf en zijn ze voor collega’s bereikbaar voor doorschakelingen.

Het resultaat

Het grote voordeel voor de klant is dat alle medewerkers kunnen bellen met het vaste nummer van De Middelpas. Als er nu wordt teruggebeld op het vaste nummer, komen de gesprekken eerst bij de centrale op kantoor. Zij kunnen de eerstelijns vragen beantwoorden en naar de juiste collega doorverbinden. Dit is voor onze klant een grote meerwaarde. Het implementeren van het 3CX systeem is binnen een korte tijd gerealiseerd.

De klant

De Middelpas is gespecialiseerd in het realiseren van droomtuinen voor zakelijk en particulier. Voor hun klanten maken zij de wereld elke dag een stukje groener én mooier. Zo dragen ze bij aan een duurzame toekomst. Ze hebben een duidelijke missie om de groenste hovenier van Nederland te worden.

Referentie

“Nadat wij onze wens bij Trimaxx hadden neergelegd, bleek al snel dat de oplossing binnen handbereik was. Door het installeren van de 3CX app op de mobiele telefoons van onze medewerkers hebben wij het probleem snel kunnen tackelen. Dus nu kunnen onze medewerkers zich weer volledig blijven focussen op datgene waar zij heel goed in zijn: het aanleggen en onderhouden van het Groen in de breedste zin van het woord!”
– Mirella Christiaens | De Middelpas Hoveniers


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!