vaste zakelijke telefonie Trimaxx Venlo Belfeld Velden Tegelen Boxmeer Venray 3CX

3CX: uw zakelijke communicatiesysteem

3CX is een wereldwijd erkende oplossing voor cloudtelefonie. Zo’n 12 miljoen gebruikers en 600.000 bedrijven maken al gebruik van deze geavanceerde virtuele telefooncentrale. Met de 3CX-telefooncentrale kunt u bellen vanaf een vast toestel, een app of laptop en bent u bereikbaar op uw vaste of mobiele telefoonnummer.

De uitgebreide mogelijkheden van 3CX

Met 3CX haalt u een moderne telefooncentrale in huis, waarmee u videovergaderingen start, kunt chatten en uiteraard ook bellen. De uitgebreide functionaliteiten maken het mogelijk om een eigen (meertalig) keuzemenu in te stellen, wachtmuziek te kiezen en wachtrijen te beheren. Uiteraard allemaal goed beveiligd. Wilt u weten hoe 3CX werkt? Bekijk dan onze instructievideo’s voor een compleet beeld van deze moderne telefooncentrale.

3CX Goldpartner

Gebruiksvriendelijke 3CX-app

Als u met de 3CX-telefooncentrale gaat werken, dan kunt u gebruikmaken van de 3CX-app*. Die is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Via de beheerconsole kunt u de app eenvoudig beheren en configureren.

  • Op afstand te configureren
  • Altijd veilige communicatie door encryptie
  • Afhankelijk van uw CRM-systeem kunnen er nog een tal van mogelijkheden zijn, denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanmaken van klantrecords

*) De kwaliteit is afhankelijk van diverse factoren

Zakelijk bellen met 3CX via Trimaxx

De mogelijkheden van 3CX zijn eindeloos. Profiteer daarom van de best practices van Trimaxx. Onze specialisten helpen u bij de inrichting van de virtuele telefooncentrale en callflows, zodat die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van uw bedrijf en medewerkers. Nog behoefte aan vaste toestellen? We leveren diverse vaste telefoons van Yealink en verschillende headsets. Kortom, voor alles rondom zakelijk bellen via 3CX kunt u bij Trimaxx terecht.

afbeelding_vaste telefonie_Trimaxx website_zakelijke telefonie 3cx klaar voor de toekomst CRM

De voordelen van onze 3CX-oplossing

benefit 3CX CMR | VoIP | Venlo

Integreer uw CRM-systeem en zie direct wie er belt. Bij een bekend telefoonnummer komt de klantenkaart direct naar voren.

3CX transparant VoIP | Venlo

Transparante kosten. U betaalt een vast tarief per gebruiker per maand.

benefit Voordelen 3CX VoIP | Venlo

Gebruikers kunnen zelf via het 3CX-portaal instellen wanneer ze bereikbaar zijn, inkomende telefoongesprekken gemakkelijk doorschakelen en bijvoorbeeld een headset koppelen.

Meer info over 3CX voor het mkb

Wij zijn overtuigd van alle voordelen van de moderne 3CX-telefooncentrale. Wilt u graag meer weten over hoe u 3CX als communicatiesysteem kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem voor advies op maat gerust contact op.

Bel of mail ons

Altijd vrijblijvend

Voor onze klanten gaan we to the maxx

gemeente nieuw bergen logo
Volantis logo
Planten centrum Velden logo
VAEX the livestock traders
CTV multimodal container transport logo
Enjob logo
Fresh Park Venlo logo
MERU logo

Meest gestelde vragen

Wilt u graag geadviseerd worden?

Wat complex is maken we eenvoudig. Zodat onze klanten zich kunnen richten op de zaken die écht belangrijk zijn. En als onze klanten het even niet meer weten, dan staan we voor ze klaar met snelle en kundige service.

Plan uw adviesgesprek