Unieke totaaloplossing in ICT en telecom

ICT en telecom hangen nauw samen. Bovendien zien we dat steeds meer mkb-bedrijven vaker behoefte hebben aan een totaaloplossing. Trimaxx biedt samen met moederbedrijf ZeroPlex uitkomst. Door onze samenwerking kunnen we de meest complexe telecom- en ICT-vraagstukken aan. Uniek in onze regio! Zo helpen we onze klanten bij het verbeteren van hun interne processen en is hun ICT en telecom altijd klaar voor de toekomst.

Ton van den Broek en Rick van Dijk sfeer foto

Zakelijk groeien met slimme telecom

Wij zijn gek op het helpen van onze klanten. Dag én nacht. De ontwikkelingen binnen telecom zijn namelijk altijd in beweging. En hoe complex uw telecompuzzel ook is, we lossen deze graag voor u op. Onze enthousiaste specialisten ondersteunen u graag proactief bij de groei van uw bedrijf en het besparen van kosten. Zónder gedoe over een trage internetverbinding of onbereikbare telefooncentrale. Wilt u met ons samenwerken? Dan krijgt u niet alleen een complete offerte, maar ook advies op maat voor een telecomoplossing anno nu.

Over ons

Leuk dat u graag meer over ons wilt weten! Wij zijn Trimaxx, al meer dan 20 jaar dé telecomspecialist voor het mkb in Noord-Limburg. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal verbonden zijn. Niet alleen door standaard telecomoplossingen te bieden, maar ook door te kijken wat écht past bij de unieke processen van een bedrijf. Van razendsnel en betrouwbaar internet tot kostenbesparende telefonie: wij ontzorgen het mkb met flexibele telecomoplossingen. En altijd voor een eerlijke en transparante prijs.

cloud en telecom icoon sfeer

De typische Trimaxx medewerker?

Die is hartstikke servicegericht en oprecht geïnteresseerd in de klant. En allemaal komen ze uit Venlo of omgeving. Onze toppers werken voor klanten uit verschillende branches die allemaal hun eigen, unieke bedrijfsprocessen hebben. De echte Trimaxx medewerker vindt dit geweldig en leert graag elke dag weer wat bij over het vakgebied. Aan betrokkenheid geen gebrek! Samen met onze klanten bouwen ze dan ook altijd aan een fijne langetermijnrelatie.

Trimaxx Zakelijk Internet Postcodecheck
Kom je bij ons team?
Ben je nog op zoek naar toffe collega's? Bekijk dan snel onze vacatures
Solliciteer
Een frisse blik nodig
op uw telecom of ICT?

Om uw bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen, is alleen het inrichten van een zakelijke internetverbinding onvoldoende. Het is ook slim om na te denken over een back-up verbinding in het geval van storingen en problemen. Onze telecomspecialisten, aangevuld met de expertise vanuit ZeroPlex, adviseren u graag over welke back-up optie het beste bij uw bedrijf past.

Plan uw adviesgesprek

Altijd vrijblijvend