Wat is de beste zakelijke smartphone?

Daar kunnen we niet direct een antwoord op geven. Het ene bedrijf is het andere niet en zo gebruikt elke medewerker zijn telefoon op een andere manier. Wij kunnen u wél vertellen waar u op kunt letten tijdens de zoektocht naar een geschikte zakelijke telefoon voor u en uw medewerkers.

Centraal toestelbeheer

Heeft u ICT-beheer van ZeroPlex dan kunnen wij uw smartphones beheren via Mobile Device Management (MDM). Vanuit een centrale plek beheert u op de achtergrond het werkgedeelte op de telefoon. Via mappen en tabbladen worden de zakelijke en privéapps zo duidelijk gescheiden. Android en iOS bieden verschillende mogelijkheden voor MDM.

toestellen in hexagon sfeer
combi-im data-only netwerkabonnementen mobile device management zakelijke smartphones

Prijsklasse zakelijke smartphone

Hoe hoger de prijs, hoe beter de specificaties. Dit geldt natuurlijk ook voor zakelijke toestellen. In de prijsklasse tot 250 euro zijn smartphones voor wat betreft snelheid en batterijcapaciteit niet geschikt voor intensief gebruik. In de prijscategorie erboven, tot 500 euro, heeft het toestel meer batterijcapaciteit, maar kan de processor vaak geen zwaar werk aan. Toestellen van 500 tot 1000 euro beschikken over een betere processor waardoor het toestel sneller en optimaler werkt. Wilt u een toestel dat veel zware taken tegelijk aankan? Kies dan voor een smartphone van 800 euro of meer.

Meest gestelde vragen

  • Wat kost een smartphone?

    Uiteraard geldt: hoe hoger de prijs, hoe beter de specificaties. Smartphones tot 250 euro zijn wat betreft snelheid en batterij bijvoorbeeld niet geschikt voor intensief gebruik. Een telefoon tot 500 euro heeft een grotere batterij, maar de processor kan meestal geen zwaar werk aan. Bij toestellen van 500 tot 1000 euro kan de processor vaak alweer iets meer aan. Wil je een toestel dat veel zware taken tegelijk aankan? Kies dan voor een smartphone van 800 euro of meer.

  • Hoe beheer ik de smartphones van mijn werknemers?

    Heb je meer dan 25 werknemers? Beheer de smartphones van je personeel dan via Mobile Device Management (MDM) . Hierbij beheer je het werkgedeelte centraal. Op de telefoon zijn zakelijke en privé apps gescheiden via mappen en tabbladen. Toestellen kunnen op de achtergrond centraal beheerd worden. Android en iOS biedt verschillende mogelijkheden voor MDM.

  • Hoe vraag ik een offerte aan?

    U kunt een offerte bij ons aanvragen door ons te mailen of te bellen.

Liever persoonlijk advies?

Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij geven u graag advies over de best beschikbare mogelijkheden van zakelijke smartphones voor uw bedrijf.

plan een adviesgesprek

Voor onze klanten gaan we to the maxx

VAEX the livestock traders
Fresh Park Venlo logo
gemeente nieuw bergen logo
LSE logistics storage logo
Prowise logo
Beurskens all-round cargo
Bartels sloten logo
VIA logistics professionals