Telecomscan: bespaar op uw telefoniekosten

Wanneer heeft u voor de laatste keer kritisch naar uw telecomkosten gekeken? Ongemerkt betaalt u misschien nog voor een abonnement dat niet meer wordt gebruikt of neemt u veel meer MB’s af dan nodig is. Maar liefst 9 van de 10 ondernemers die ons inschakelen voor een telecomscan kunnen kosten besparen. U ook?

Investeer een half uur van uw tijd en bespaar!

Al meer dan 20 jaar houden we ons bezig met zakelijk internet en telefonie voor het Venlose mkb. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kijken we naar uw wensen en toekomstige behoeften om tot een passend advies te komen. We zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw telecom en dat u profiteert van modern internet en goede bereikbaarheid.

Telecomscan aanvragen voor een aanbod op maat

Wilt u advies op maat voor uw zakelijke telefonie en internet? Vul dan onderstaand formulier in. We zoeken vervolgens uit welke vorm het beste past bij de behoeften van uw bedrijf én die het voordeligst is. Kosteloos!

Digitaal een vrijblijvend voorstel op maat?

Doe onze online digitale telecomscan in 3 stappen
Heeft u geen tijd om in uw telefoniekosten te duiken? We nemen graag het uitzoekwerk van u over. Hiervoor hebben we alleen enkele facturen van uw huidige telecomprovider nodig. Onze telecomscan verloopt als volgt:
 • Stap

  Upload factuur
 • Stap

  Vul gegevens in
 • Stap

  Ontvang offerte
 • Upload uw facturen

  Deze informatie gebruiken we alleen voor onze telecomanalyse en om u vervolgens een passend aanbod te kunnen doen. Upload de laatste drie facturen van uw huidige provider. Aan de hand van deze facturen maakt Trimaxx een analyse. Wij nemen uw privacy serieus en gebruiken uw bedrijfsgegevens alleen om een passend en scherp aanbod te kunnen bieden. Na deze analyse worden alle documenten verwijderd.

  Trimaxx maakt een analyse

  We kijken kritisch naar welke abonnementen u afneemt, wat u betaalt en wat u gebruikt aan internet en telefonie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

  "*" geeft vereiste velden aan

  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   *

   Trimaxx komt met een passend en scherp aanbod

   Uit de analyse volgen vaak verschillende zaken waarvoor u andere keuzes zou kunnen maken om geld te besparen. Dit vatten we samen in een transparante offerte.

   Vragen over deze actie

   • Wat doen jullie met mijn facturen?

    Uw facturen gebruiken we alléén om een passend aanbod te kunnen doen. Na deze analyse worden alle documenten verwijderd. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen zorgvuldig met de door u ter beschikking gestelde facturen en gegevens omgaan. Lees onze volledige privacy statement.

   • Ik heb geen facturen maar zou wel graag een aanbod willen.

    Dat kan! Wij nemen graag telefonisch of in persoon met u door wat voor uw onderneming het beste is. Op basis van ons gesprek maken wij dan vrijblijvend een offerte voor u op.

   • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

    Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen zorgvuldig met de door u ter beschikking gestelde facturen en gegevens omgaan. Uw facturen gebruiken we alléén om een passend aanbod te kunnen doen. Verder zullen we uw gegevens niet bewaren, lees onze volledige privacy statement.

   Staat uw vraag er niet bij?

   U mag altijd contact opnemen!

   Plan uw adviesgesprek