postcodecheck back-upverbinding Trimaxx Venlo VDSL

Waarom kiest u voor een zakelijke VDSL-verbinding?

Overal hoort u dat internet via glasvezel de beste keuze is voor uw bedrijf. Maar wat als uw adres nog niet is aangesloten op het glasvezelnetwerk? Dan is VDSL een goed alternatief. VDSL is de opvolger van de oude internetverbinding ADSL, maar met een hogere up- en downloadsnelheid. U krijgt dan internet via het kopernetwerk. VDSL is een prima keuze als glasvezel (nog) niet beschikbaar is en u wel een hoge internetsnelheid nodig heeft.

Doe de postcodecheck

Check beschikbare internetverbindingen voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de kosten van internet via VDSL voor uw bedrijf? Doe dan de postcodecheck en ontdek meteen welke internetverbindingen er nog meer mogelijk zijn op uw zakelijke adres.

Trimaxx als uw telecompartner

Het internet van uw bedrijf moet gewoonweg goed werken, zodat ú goed kunt werken. Daarom bekijken we eerst samen wat de behoeftes zijn van uw bedrijf en welke internetverbinding hier het beste bij past. En heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een back-up voor uw primaire verbinding? Wij zorgen ervoor dat u profiteert van betrouwbaar internet en staan voor u klaar in het geval van een storing of ander probleem. Heeft u vragen over onze diensten voor zakelijk internet?

Plan uw adviesgesprek

Ton Delta Fiber zakelijk glasvezel campagne

Voor onze klanten gaan we to the maxx

Beurskens all-round cargo
enjob logo
interring logo
NHA logo
ACB transportbanden
VAEX the livestock traders
LSE logistics storage logo
Kempen transport logo