Prowise logo
Ons bedrijf kon groeien door de telecomoplossing van Trimaxx

“Om de groei binnen Prowise verder te faciliteren, zochten we een moderne VOIP en mobiele telecom oplossing. Deze moest voldoen aan onze strenge eisen rondom certificeringen en processen.

Trimaxx / ZeroPlex garandeerde ons hiermee te kunnen helpen. Na een kort gesprek inclusief demo was het voor ons duidelijk dat het bedrijf beschikt over veel kennis en vaardigheden over (mobiele) telecom oplossingen. Een beargumenteerde, spoedige en eerlijke communicatie heeft ervoor gezorgd dat we binnen no-time deze moderne telefonieoplossing in productie hadden draaien. Deze manier van communiceren verandert niet in het aftersalestraject en blijft ons tot op heden positief verrassen, net als de kwaliteit van het product.”

Joeri Rooymans | Prowise, Budel
Ferdie de Mulder keukens op maat logo
Een echte partner

“We vinden het persoonlijke contact, het snelle en directe handelen erg prettig.”

Annemarie de Mulder | Ferdie de Mulder Keukens op Maat, Wanssum
ENJOB logo
Duidelijke en snelle communicatie

“Omdat de communicatie heel goed verloopt en ze altijd bereikbaar zijn, vertrouwen wij volledig op Trimaxx en kunnen we focus houden op onze business. Eventuele storingen of problemen worden meteen opgepakt en opgelost.”

Linda Jitan | ENJOB Personeelsdiensten, Venlo
NHA logo
Een totaalontzorging

“De telecomdiensten van Trimaxx bevallen goed. Vooral de flexibiliteit van intern bellen met een mobiel toestel zijn echt handig. En Trimaxx ontzorgt ons, wij willen bezig zijn met ons primaire proces.”

Erwin van Heel | NHA Opleidingen, Panningen
Quole logo
Een op maat gemaakte totaaloplossing

“Trimaxx luistert goed naar de klantvraag en komt vervolgens met de juiste oplossing.”

Patrick Fielis | Quole Medisch Centrum, Waalre
customs support logo
Trimaxx denkt écht met ons mee.

“Trimaxx is een open en meedenkende organisatie. Het meedenken met en het invullen van onze wensen, maakt de samenwerking uniek!”

Roy Hendrix | Customs Support Safety, Venlo
CTV logo
Een goede en snelle samenwerking maakt Trimaxx uniek.

“De totaaloplossing samen met de goede en snelle samenwerking met Trimaxx maakt het uniek. Als we problemen hebben dan wordt er zo snel mogelijk gezorgd dat het wordt opgelost. Ook de communicatie verloopt goed, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.”

Ritchie Klomps | CTV Transport, Venlo
Hafkamp Groenewegen logo
Altijd snelle en duidelijke acties en reacties van Trimaxx.

“Wij zullen Trimaxx aanbevelen bij andere bedrijven voor als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor telecom. Snelle en duidelijke acties en reacties als wij vragen stellen.”

Danny van den Boomen | Hafkamp Groenewegen, Venlo
Biermans Autobedrijf
Klantgericht en betrokken, snelle responstijden.

“Trimaxx is service en klantgericht. Verplaatst zich in de rol van de klant, denkt mee en komt met op maat gemaakte oplossingen. Klantgericht en betrokken, snelle responstijden.”

Harry Biermans | Autobedrijf Biermans, Maastricht
Versado logo
Een zeer betrouwbare en lokale partner.

“Zeer tevreden over Trimaxx, altijd een betrouwbare telefooncentrale en mocht er al iets zijn dan altijd zeer plezierig contact. Absolute aanrader en daarbij vinden we het zeer prettig dat het een lokale partner is.”

Marcel Mooren | Versado Personeelsdiensten, Tegelen
beurksens logo
24/7 klantenservice met expertise

“De samenwerking met Trimaxx gaat super. Snelle service, kennis van zaken, maar lossen ook snel zaken op en koppelen deze terug. Na sluitingstijd ook wel eens contact gehad en direct geholpen, Top!”

Sander Knoben | Beurskens Allround Cargo, Tegelen
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan een adviesgesprek

Altijd vrijblijvend