3CX oplevering voor Stickerkoning.nl

Trimaxx heeft een nieuwe 3CX centrale opgeleverd bij Stickerkoning.nl.

De uitdaging:

Stickerkoning.nl beschikte nog over een Panasonic centraleHelaas heeft Panasonic eerder dit jaar laten weten volledig uit de markt van de telefonie te stappen. Voor eigenaar Ron Vermeulen was dit het moment om te gaan kijken naar een andere oplossing.

De oplossing:

Onze consultant heeft in een persoonlijk adviesgesprek alle nieuwe mogelijkheden besproken. Zoals thuiswerken, video-bellen, integratie met MS-Teams om eenvoudiger samen te werken, smartphone-apps, computerintegratie en nog veel meer. Daarnaast kon men nu geen gesprekken rechtstreeks via de draadloze headset aannemen, maar moest dit altijd i.c.m. met een toets op het toestel worden gedaan.  

Het resultaat:

Kort na het gesprek kreeg Trimaxx dan ook de opdracht voor het leveren van een 3CX centrale bij Stickerkoning.nl. Als Trimaxx zijn we dan ook trots en tevreden met het wederom in ons gestelde vertrouwen. Tijdens de installatie waren de medewerkers gelijk enthousiast omdat ze nu ook gesprekken via de draadloze headset kunnen aannemen. Daarbij werd de webclient* oplossing zeer positief ontvangen.  

*) De webclient is een applicatie voor op de laptop/computer. Hierop kunnen alle gesprekken, video vergaderingen, doorschakelingen en instellingen worden beheerd. 

De klant

In 1986 is Ron Vermeulen gestart met zijn eigen bedrijf, Stickerkoning.nl. Inmiddels is Stickerkoning.nl gegroeid tot een nationaal begrip in de markt van de zelfklevende producten. Jaarlijks vinden veel orders hun weg naar opdrachtgevers door heel Nederland, België, Duitsland en vele andere landen. Ze werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Stickerkoning.nl produceert geheel zelfstandig allerlei vormen van stickers en relatiegeschenken. Stickerkoning.nl heeft inmiddels een machinepark van 23 full color printers die gezamenlijk meer dan 50 meter vinyl, papier of magneetfolie per uur kunnen bedrukken. Daarnaast beschikken ze over drie vlakbed printers die vlakke ondergronden kunnen bedrukken tot maximaal 5 cm dikte.

Referentie

“Door de kennisgeving van Trimaxx wist ik dat we iets moesten met onze telefooncentrale, we hebben ons laten adviseren en het voelde direct vertrouwd. We hebben door de goede planning niks gemerkt van de omzetting. Daarbij heb ik geen feedback gehoord van de medewerkers, dus geen bericht is goed bericht. 
– Ron Vermeulen | Stickerkoning.nl


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!