Doe de telecomscan!

Als organisatie wilt u natuurlijk graag geld besparen. Laat u eens kritisch kijken naar uw telecomkosten, want ongemerkt betaalt u vaak te veel. Heeft u er de tijd niet voor om het allemaal uit te zoeken? Vindt u dat overstappen ook een heel gedoe?

Doe geheel vrijblijvend een telecomscan!

Trimaxx in Venlo biedt u daarom geheel vrijblijvend een Telecomscan aan. Daarmee nemen we graag al het uitzoekwerk uit uw handen. Voor het uitvoeren van een Telecomscan hebben we slechts twee dingen van u nodig:

  1. Enkele recente facturen van huidige provider/leverancier
  2. Een half uur van uw tijd

We kunnen u bij uitstek adviseren over abonnementen en contractvormen. Een Telecomscan houdt in dat wij enkele van uw recente facturen analyseren. De uitkomsten koppelen we aan uw huidige wensen en toekomstige behoeften. Op basis hiervan doet Trimaxx u een voorstel voor een geschikt zakelijk abonnement inclusief het overzetten.

Wilt u graag een Telecomscan laten uitvoeren?

Vul uw gegevens in en wij zoeken kosteloos en vrijblijvend uit welke aanbieding het meest voordelig is voor uw onderneming.

Doe vrijblijvend onze telecomscan


 

Wij zijn Trimaxx, de beste telecom-provider van Noord-Limburg.​

Zo leveren we eerlijk geprijsde telecomdiensten aan het MKB op basis van eigen platform en netwerk.​ Dit doen we met een team van telecom-specialisten, aangevuld met expertise vanuit ZeroPlex. Daarbij zorgen we dat u flexibel kan inspelen op veranderingen door gratis minuten/sms of mobiel data met collega’s te delen en hierdoor hoge buiten bundel kosten te voorkomen. Wat complex is maken we eenvoudig. Zodat onze klanten zich kunnen richten op de zaken die écht belangrijk zijn.