Partnership Trimaxx en Youfone Zakelijk

Trimaxx en Youfone Zakelijk.

Sinds begin van 2021 biedt Trimaxx een nieuwe propositie aan binnen de zakelijke markt: Youfone Zakelijk. Met dit partnership bieden wij betaalbare en eenvoudige mobiele abonnementen aan voor het MKB. Dat bleek een goede keuze, het Youfone Zakelijk netwerk is zeer betrouwbaar gebleken voor een scherpe prijs.

We mochten dan ook een groot aantal deelnemers verwelkomen op dit nieuwe netwerk.

Waarom Youfone?

Met mobiele telefonie van Youfone Zakelijk bent u altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Dus u kunt rekenen op een betrouwbaar netwerk met goed bereik!

U kunt kiezen uit verschillende databundels. Deze bundels zijn altijd met onbeperkt bellen en sms’en. Bij meerdere abonnementen met dezelfde databundel worden de databundels onderling gedeeld met collega’s.

Youfone Zakelijk hanteert een uniforme einddatum met een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Nadat het eerste nummer op het Youfone Zakelijk netwerk is geactiveerd, start uw contract. Wanneer u een extra abonnement activeert tijdens de contractperiode, krijgt u dit dezelfde einddatum. Wel zo fijn!

Door dit partnership met Youfone Zakelijk kan Trimaxx u een compleet mobiel aanbod doen. Voor optimaal beheer heeft Youfone Zakelijk een webportaal waar u zelf zaken kunt aanpassen, wel zo eenvoudig voor u.

Partnership Trimaxx en Youfone Zakelijk
Partnership Trimaxx en Youfone Zakelijk

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zakelijke mobiele telefonie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw telecomvragen.