Waarom zou uw bedrijf kiezen voor glasvezel?

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR ZAKELIJK GLASVEZEL? 

Ondernemers willen zich volledig kunnen richten op de werkzaamheden die hun bedrijf uitvoert. Dit gaat het beste wanneer alle randzaken zo geregeld zijn dat u hier zelf geen omkijken naar heeft. 

Voor bijna elk bedrijf is zorgeloos online kunnen werken is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed verloop van de werkzaamheden. Snelheid, stabiliteit en weinig downtime zijn hierbij van groot belang. Om deze redenen kiezen veel ondernemers voor zakelijk glasvezel. Is glasvezel wat voor uw onderneming?

GEGARANDEERDE INTERNETSNELHEID 

Wanneer u als ondernemer voor zakelijk internet kiest, mag u ervan uitgaan dat u de snelheid ontvangt die u afneemt. Helaas zijn er bij een DSL-verbinding zoals ADSL of VDSL diverse factoren die invloed hebben op de snelheid. De belangrijkste factor is de afstand van uw bedrijf tot de wijkcentrale. Des te verder uw bedrijf hiervan verwijderd is, des te langzamer wordt de verbinding. Bij een zakelijke glasvezelverbinding heeft de plek van uw bedrijf geen invloed op de snelheid van het internet. 

STABIEL ZAKELIJK INTERNETVERBINDING 

Een zakelijke glasvezelverbinding is weinig storingsgevoelig. 

Het is een nieuw aangelegd netwerk waarbij u in zeker 99,9% van de gevallen kunt verwachten dat het naar behoren functioneert. Het kopernetwerk dat is aangelegd voor de DSL-verbinding is ouder en storingsgevoeliger. Bovendien zijn ook weersomstandigheden van invloed op dit netwerk. Bij flinke sneeuw- of regenval kunnen er sluitingen in het netwerk ontstaan waardoor uw bedrijf geen internetverbinding meer heeft. 

Downtime kost bedrijven geld. 

Dit soort situaties kost bedrijven over het algemeen veel geld. Een stabiele verbinding is dan ook een belangrijke reden voor ondernemers om voor zakelijk glasvezel te kiezen. 

HOE BELANGRIJK IS ONLINE ZIJN VOOR UW BEDRIJF? 

Bij het kiezen van een internetabonnement voor uw bedrijf is het handig de vraag te stellen hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om online te kunnen blijven werken. 

De reden dat de meeste ondernemers kiezen voor zakelijk glasvezel is om verzekerd te zijn van een snelle en stabiele verbinding waarbij er direct hulp verleend wordt wanneer er problemen zijn. 

Denkt u dat uw bedrijf ook het beste functioneert met deze stabiliteit? Dan is zakelijk glasvezel voor uw bedrijf de beste keuze.

Bent u benieuwd wat Trimaxx u kan leveren voor welke tarieven? Vul uw postcode in: